Yücel Bayram, futbol turnuvasının başlama vuruşunu yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi Yüreğir Belediye Başkan Adayı Yücel Bayram ile Ceyhan Belediye Başkanı Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü'nün katkılarıyla düzenlenen turnuvanın açılışını, Yücel Bayram Yaptı.

Yüreğir Osmaniyeliler Kültür ve Dayanışma Derneği özden spor tesislerinde futbol turnuvası düzenledi.  4.  Düzenlenen turnuvaya 20 takım katıldı.

Açılışa ev sahibi olarak MHP Yüreğir Belediye başkan adayı Yücel Bayram, MHP Yüreğir ilçe başkanı Hüseyin Tomlukcuoğlu, MHP Seyhan belediye başkan aday adayı M.Uğur Kızıl, Adana İl Hakem atama komisyon başkanı Hüseyin Özçelik ve çok sayıda seyirci katıldı.

Türkiye’ye milli Başarılar yaşatmış, eski milli bir sporcu olan Yüreğir’de yaşamış ve gerçek Yüreğirli olan, Yüreğir belediye başkan adayı Yücel Bayram turnuvaya katılan takımlara başarılar diledi. Bayram ben de sporcu bir geçmişi olan bir kişi olarak sporun her dalını severim, seçilip göreve geldiğimde spora ayrı bir önem vereceğim ve sporcularımızın değerini bileceğim Yüreğir’i yaşanabilir, spor faaliyetleri olan bir şehir haline getireceğim dedi.

Turnuvada başarılı olan ilk 4 takıma çeşitli hediyeler verilecek.