Yücel Bayram: ''Hizmet için adayım''

MHP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Yücel Bayram, hizmet için aday olduğunu söyledi.

Bayram, yaptığı açıklamada, Yüreğir Sinanpaşa mahallesinde doğup büyüdüğünü  ve 39 yıldır Yüreğir’de esnaflık yaptığını belirterek, ''İlçeme hizmet etmenin en etkili yolu olduğu için ve belediye başkanlık makamı siyasi tercihle gelinebilen bir makam olduğu için siyaset dedim ve belediye başkanlığına talip oldum'' ifadelerini kullandı.

''Milliyetçi muhafazakâr düşüncede birisiyim'' diyen Bayram, şunları kaydetti:

''Benim fikirlerime ve dünya görüşümü tanımlayan bir siyasi felsefeye sahip MHP’den belediye başkan adayı olmak benim için gurur ve onurdur.

Siyasete giriş ve belediye başkanlığına aday olmamım tek amacı, Yüreğirlilik ruhunu tüm benliğiyle yaşayan birisi olarak Yüreğirli hemşerilerime hizmet etmektir.

Siyasi bir makama talip olduğumun şuurundayım ama kazanıp belediye başkanı olduğumda siyasetim yüzde yüz hizmet odaklı olacak. İlçeme hizmet almak için gerekirse bürokrasinin ve yatırımcı kuruluş yöneticilerinin kapısında yatacağım.

En büyük özlem ve isteğim ilçemde tek bir aşsız ve işsizin kalmamasıdır.

Bir gün mutlaka bu özlemimin gerçekleşeceğine inanıyorum ve bu yolda katkı sağlayabilmek için gece gündüz çalışıp tüm imkanları zorlayacağımın sözünü veriyorum.

Yüreğir’i, önce yatırımcılar için sonra tüm Adanalılar için cazibe merkezi yapmaya yönelik projeler hazırladım ve bu projelerimi daha sonra kamuoyu ile paylaşacağım.

Hitonsa’nın karşısını parkkent yapmak, alım gücünden yoksun ailelere alışveriş kartı, kentsel dönüşüm, belediye hizmet merkezleri kurmak,  başkanlığı mahallelere taşımak…

Proje ve siyasi vaatlerimin sadece birkaçı… Yapı olarak kaybetmeyi hiç sevmeyen birisiyim. MHP’nin Yüreğir ilçesinde seçimi kazanacağına teşkilatımız, ben ve ekibim inandık. Sizlere bir defa daha ifade ediyorum ki MHP Yüreğir de seçimin galibi olacak.''