Yücel, “Mütevazi kadromuza rağmen iddialıyız”

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Adana ASKİ Spor Genel Menajeri Fatih Yücel, 2016-2017 sezonu fikstürünü değerlendirdi.

Adana ASKİ Spor Genel Menajeri Fatih Yücel, yeni sezon fikstürüyle ilgili yaptığı değerlendirmede, mütevazi bir kadro oluşturduklarını ancak buna rağmen iddialı olduklarını açıkladı.

 

Yücel, “2016-2017 sezonu fikstürü belirlendi. Birinci hafta rakibimiz İstanbul Üniversitesi olacak. İlk hafta deplasmandayız. Adana ASKİ Spor olarak bu sezon ligin en mütevazi kadrosunu oluşturduk. Tabi bu demek değil ki iddiamız olmasın. Her maça kazanmak için çıkacağız. Ligde ilk sekize kalmak bizim için çok büyük başarı olur. Bu yüzden ilk hedefimiz ligin birinci yarısını ilk sekiz içerisinde tamamlamak olacak. Bu sonuçla Kadınlar Türkiye Kupası sekizli finallerine katılma vizesi alacağız. Şu ana kadar yabancı sporculardan Briann January, Avey Warley ve Alysha Clark ile anlaşma sağladık. Türk sporculardan ise Asena Yalçın, Ceyda Sinan, Ezgi Manlacı ve Sanem Gamze Zeren ile anlaşmaya vardık. Bir yabancı daha alacağız. Antrenörümüz Kaan Artun kamp programını hazırladı. Önümüzdeki günlerde yeni sezon hazırlıklarına başlayacağız. Yeni sezon fikstürü hayırlı olsun” diye konuştu.