Yüksel Erdoğan, "Hür irademizle kazanacağız"

CHP Çukurova İlçe Başkanı Yüksel Erdoğan, mevkilerin, makamların gelip geçici olduğunun herkesin farkına varması gerektiğini dile getirdi.

CHP Merkez Yönetim Kurulu’nun kararı ile olağan kongreler takviminin açıklandığını ve sürecin ilerlemeye başladığını hatırlatan Erdoğan, üye listelerinin hazırlanması, örgütlere gönderilmesi, itiraz ve değerlendirme sürelerinin ardından şu aşamada kongrelerde oy kullanacak üye listelerinin kesinleştiğini, bundan sonraki süreçte CHP Çukurova İlçe örgütü olarak kendilerine düşen görevin partiye ve Çukurova’ya yakışır bir şekilde, tüzük hükümlerine uygun davranarak, en demokratik yöntemler ve birleştirici bir tavır ile, öncelikle mahalle delege seçimlerini ardından da kongreyi tamamlamak olduğuna işaret etti.

Mahalle delege seçimlerinde izleyecekleri yolun tarif gerektirmeyecek kadar net olduğunu kaydeden Erdoğan, “Partimiz bu ülke için ne vaat ediyorsa bizler ülke için ne istiyorsak bunları önce parti içinde uygulayacağız. Parti içi demokrasi, ülke için demokrasinin anahtarıdır. Önümüzdeki günlerde mahallelerdeki örgütlü yapılarımız olan mahalle meclislerini her mahallede ayrı ayrı toplantıya davet ederek delege seçimlerine yönelik takvimi ve kongre sürecini, partinin sahipleri olan üyelerimiz ile görüşeceğiz. Bu süreci ilçe örgütü liderliğinde, mahalle dinamiklerimizin katılımı ve il başkanımız ile koordineli şekilde yöneteceğiz” diye konuştu.

CHP’nin ülkenin teminatı olduğuna işaret eden Erdoğan, mevkilerin, makamların gelip geçici olduğunun herkesin farkına varması gerektiğini dile getirdi. Bu nedenle makamdan değil, tabandan güç olarak siyaset yapacaklarının altını çizen Erdoğan,

ÇUKUROVA FARK YARATTI
Göreve geldikleri günden bugüne parti kadroları, parti emekçileri ve partili-partisiz tüm kurum kuruluşlar ile son derece iyi diyaloglar kurarak örgüt çalışmalarını bütünlük içinde gerçekleştirdiklerini ifade eden Erdoğan, şunları söyledi: