Yüreğir AK Gençlik'te 1. yıl kutlaması

AK Parti Yüreğir İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Ayan ve yönetimi görev sürelerinde bir yılı doldurmaları sebebiyle AK Parti Yüreğir İlçe Başkanlığında bir toplantı düzenledi.

Toplantıda AK Parti Adana İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ay ve il yönetim kurulu üyeleri ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Acem’de Yüreğir Ak Gençliği yalnız bırakmadı.


Yüreğir Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Ayan konuşmasında; “Değerli dava arkadaşlarımla çıktığım bu yolda bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. Yolumuzun daha çok uzun olduğunu bir kez daha belirtmek isterim. Yaptığımız faaliyetlerde değerli büyüklerimizin yanımızda olduğunu hissetmek, bu uzun yolu bize kolaylaştırıyor. Değerli İl Gençlik Kolları Başkanım Mehmet Ay’da bize bu yolda hiçbir zaman desteklerini esirgemediler. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum.  İnşallah hep birlikte bu davada güzel hizmetler yapmaya devam edeceğiz.” İfadelerine yer verdi.


AK Parti Adana İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ay ise; “Öncelikle Yüreğir Geçlik Kollarımıza yaptığı hizmetlerden ve gayretlerden dolayı teşekkür ediyorum. Partimizin lokomotifi olan AK Gençliğin, birlik beraberlik içerisinde daha çok başarılı işler yapacağından eminim. Sayın Başbakanımızın gençliği ne kadar önem verdiğini biliyoruz ve bu önemli sorumluluğun gerekliliklerinin farkındayız. İnancımız her zaman tam ve daim olacak. Bu inançla daha çok yıllar, ülkemize hizmet edeceğiz. Birinci yılınızı kutluyor, başarılarınızın ve hizmetlerinizin daim olmasını diliyorum.” açıklamasında bulundu.