Yüreğir belediyesi gençleri spora yönlendiriyor

Yüreğir Belediyesi Spor Kulübü Futbol'da 7 ligde mücadelesini sürdürüyor. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan amaçlarının gençleri spora yönlendirmek olduğunu belirterek ' Amatör liglerde mücadele eden bütün takımlarımızın malzemelerini de biz karşılıyoruz. Amacımız çocuklarımızı sokağın olumsuz koşullarından kurtarıp spora yönlendirmektir. ' dedi.

Yüreğir Belediyesi Spor Kulübü futbolda amatör, u-17, u-16, u-15, u-14, u-13 ve u-12 liglerinde mücadele ettiğini belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan çocuklarımızın muhakkak bir spor dalıyla uğraşması gerektiğini belirterek   'Liglere katılan çocuklarımız spor yaparak hem fiziksel gelişimlerine katkı sağlayacaklar hem de  ahlaki yönden hocalarının vereceği eğitimlerle kendilerini yetiştirme imkanına kavuşacaklardır.

 

Bu liglerde çocuklarımıza disiplini, saygıyı, sevgiyi, birlikte hareket etme duygularını aşılıyoruz. Amacımız futbolu ve sporu sevdirmenin yanı sıra pozitif alışkanlıklar kazandırmaktır.' şeklinde konuştu.

 

YÜREĞİR'DE SPOR TESİSLERİ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

 

Gençleri spor yapmaya yönlendirmek ve sokağın olumsuzluklarından uzak kalmalarını sağlamak amacıyla Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'ın başlattığı proje kapsamında daha önce PTT Evleri Mahallesi'ne 2, Sarıçam Mahallesi'ne 1 ve Levent Mahallesi'ne 1 adet olmak üzere 4 adet halı saha yapıldı. Geçtiğimiz günlerde tamamlanan Doğankent Mahallesi Spor Tesisi ise Yüreğirli sporseverlere hizmet vermeye başladı. Aynı proje kapsamında devam eden Solaklı Mahallesi Spor Tesisi inşaatı ise tamamlandı. Diğer taraftan Çelemli ve Çamlıbel Mahalleleri'nde başlatılan halı saha ve Spor Tesisi çalışmaları sürerken Başkan Çelikcan bütün bunlara ek olarak Akpınar ve Çağırkanlı Mahalleleri'ne de spor tesisi yapacaklarının müjdesini verdi.