Yüreğir’de ‘Kutlu Doğum’ etkinlikleri

Yüreğir Belediyesi Hz Muhammed (SAV)’in doğun günü olan Kutlu Doğum Haftası’nı dolu dolu programlarla kutluyor.

Yüreğir’deki bütün Kültür Evleri’nde farklı günlerde düzenlenen etkinliklerde vatandaşlara lokum ve gül suyu ikram edildi. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan “Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV)’in örnek hayatı bize en büyük referanstır.” dedi.

 

Yüreğir Belediyesi peygamberimiz Hz Muhammed (SAV)’in doğun günü olan Kutlu Doğum Haftası’nı Yüreğir’in çeşitli mahallelerindeki Kültür Evleri’nde düzenlediği etkinliklerle dolu dolu kutluyor. Yüreğir’deki bütün kültür evlerinde farklı günlerde düzenlenen programlarda peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV)’in örnek hayatı anlatıldı. Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamda sergiler, programlar, konferanslar düzenleyen Yüreğir Belediyesi vatandaşlara lokum ve gül suyu ikram etti.

 

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Kutlu Doğum Haftası’nın ruhuna yakışır programlar yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek “Bu hafta her yönüyle bizler için son derece anlamlı bir haftadır. Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV) bu güzel haftada dünyaya gelmiştir. Bizler O’nun bize ulaştırdığı ilahi mesajlar doğrultusunda hayatımıza yön vermenin gayreti içerisindeyiz. Peygamberimizin örnek hayatı bizler için en büyük referanstır. Belediye olarak etkinliklerimizle Hz. Muhammed (SAV) için farklı ve güzel bir hafta düzenlediğimiz için çok mutluyuz.” şeklinde konuştu.