Yüreğir’de numarataj çalışması

Yüreğir Belediyesi, sorumluluk alanına giren mahallelerde numarataj çalışmalarını gerçekleştirerek bugüne kadar bir eksiklik olarak görülen ve aksayan tüm sorunları da böylelikle çözümlemiş oldu.

Yavuzlar Mahallesi Aksantaş TOKİ Konutlarının inşaat teslimi ve hak sahiplerinin konutlarına yerleşmelerinden sonra başlayan site tartışmalarını da bu uygulama ile tamamen ortadan kaldıran Yüreğir Belediyesi, sokak levhaları ile birlikte numarataj çalışmalarını da tamamlayarak apartmanların girişlerine levhalarını taktı.

BELEDİYE YETKİLİLERİNE TEŞEKKÜR

Konu hakkında bilgilerini aldığımız belediye yetkilileri, ilçedeki numarataj çalışmalarına önem vererek hızlı bir şekilde uygulamaya geçtiklerini belirttiler. Aksantaş TOKİ’de oturan konut sahipleri ise bağımsız site olarak değerlendirilen alanın belediye tarafından yol açılarak sokak halinde olduğuna dikkat çekip ‘bu numarataj çalışması ile TOKİ konutlarının site olmadığı da böylelikle ortaya konuldu. Artık bazı sorunlar bundan sonra aşılmış oldu. Adres bulma, site yönetimi adı altında kişilerin ücret ödemesi gibi sorumluluklarının da ortadan kalktığı tescil edilmiş oldu’ diyerek belediye yetkililerine teşekkür ettiler.