Yüreğir'de yollar asfaltlanıyor

Yüreğir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yol çalışmaları aralıksız devam ediyor. Yenidoğan Mahallesi'nde özellikle doğalgaz çalışmaları nedeniyle bozulan yollarda asfalt çalışması yapılıyor.

Uzun yıllar Karayollarında edindiği tecrübeleri Yüreğir için hizmete dönüştüren Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Yüreğir’de yol sorununu büyük ölçüde çözdü. Başkan Çelikcan’ın 7 yıllık görev süresinde yaptığı yolların uzunluğu ilçeye 20 yılda yapılan yolun iki katını geçti. Her gün ilçenin farklı noktalarında çalışmalarını sürdüren ekipler son olarak Yenidoğan Mahallesi'nde bir yandan doğalgaz çalışmaları nedeniyle deforme olmuşyolları sökerken bir yandan da asfalt çalışması yapıyor. Mahallelerinde ilk defa 135 adet sokağın tamamının sıfırdan asfaltlanacağını belirten muhtar Mehmet Uzunbilir, yapılan bu hizmetin Yenidoğan Mahallesi için bir devrim niteliği taşıdığını söyledi. Mahalle sakinleri adına açıklama yapan Uzunbilir, Başkan Çelikcan'a ve ekibine hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

BAŞKAN ÇELİKCAN: 'HİZMET İÇİN VARIZ'

Yüreğir'de girilmedik sokak bırakmamayı hedeflediklerini belirten Başkan Çelikcan " Göreve geldiğimiz günden bu yana 510 bin ton sıcak asfalt, 600 bin metre kare kilitli parke ve 1 milyon 300 bin metre kare sathi kaplama çalışması yapıldı. Şu an Yenidoğan, Levent ve Kışla Mahallelerimizde asfalt çalışması yapıyoruz. Yenidoğan Mahallesi'nde özellikle doğalgaz çalışmaları nedeniyle vatandaşlarımız için büyük sıkıntı haline dönen yollar sökülerek bütün sokaklar yeniden asfaltlanıyor.  Şıhmurat Mahallemizde ise sathi kaplama çalışmaları devam ediyor. Yama ekiplerimiz ise sıkıntılı olan bölgelere anında müdahale ediyor. Yenilediğimiz araç filomuzla hem köylerimize hem de mahallelerimize daha nitelikli hizmet götürmeyi amaçlıyoruz. Hizmet için buradayız." diye konuştu.