Yüreğir'e Millet Kütüphanesi yapacağız

Yüreğir'e tarihi dokunuşlarda bulunan Belediye Başkanı Kocaispir, yakın tarihteki hizmet hedefini açıkladı.

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Kocaispir, Sinanpaşa Kentsel Dönüşüm Projesi’nde sona yaklaşıldığını ve Yüreğir Millet Kütüphanesi’nin projesi üzerinde çalıştıklarını ve yakın zamanda inşası için düğmeye basacaklarını söyledi.
BUTİK KÜTÜPHANELERİ İNŞA EDECEĞİZ
Gazetemizi makamında kabul eden Başkan Fatih Kocaispir, yaptığı hizmetler ile anılan ve ilçeye önemli dokunuşlar yapan bir belediye başkanı olmanın gayreti ile hizmet ettiğinin altını çizerek son teknolojik imkânların sunulacağı Yüreğir Millet Kütüphanesi’ni hayata geçirmek istediğini kaydetti. İlçenin değişik mahallelerine butik kütüphaneler yaparak Yüreğirli insanların ihtiyaçlarına cevap vermek istediklerini belirten Başkan Kocaispir ‘Eğitim benim en çok önemsediğim konulardan birisidir. Belediye olarak bu konuda hizmet edebiliyorsak kendimizi bahtiyar sayarız’ dedi.
ÇOCUK KREŞ SAYISINI ARTIRACAĞIZ
Sinanpaşa Kentsel Dönüşüm Projesi’nde sona yaklaşıldığını belirten Başkan Kocaispir, TOKİ ile yapılan anlaşmaların meyvelerini verdiğini 9 Kasım günü ihalesinin yapılarak en kısa zamanda bölgede kentsel dönüşümün gerçekleşeceğine değindi. Çocuk kreşlerinin ilçe adına ihtiyaç olduğunu belirten Başkan Fatih Kocaispir, kreş sayımızı gelecek yılın sonuna kadar 3’e çıkarmak istiyoruz. Halkımızda bu konuda hizmeti benimsedi ve takdir ediyorlar. En kısa zamanda kreş sayımızı artıracağız” dedi. Başkan Kocaispir, ‘Yüreğirli hizmetin en güzeline layıktır” cümlesi ile düşüncelerini aktardı.
HER MAKAMDA HİZMETİ ŞİAR EDİNDİM
Halk ile bütünleşme toplantılarını yaptığını ve halka dokunarak onların sıkıntılarını yerinde görüp anında çözümleme gibi bir ilkeyi benimsediğini belirten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Kocaispir, “Makamlar geçicidir. Ben hep buna inanırım. Önemli olan kalıcı eserler yapmaktır. Bu eserler ile anılmaktır. Cenabı Allah bize güç ve kuvvet verdiği sürece halkımıza her makamda hizmet etmeyi kendimize şiar edindik. Halk ile bütünleşip onlardan güzel sinerjiler alınca bir o kadar daha mutlu oluyorum. Allah’ım bana Yüreğirli insanlarımıza hizmet etme imkanı verdi. Buna da şükürler ediyorum” ifadelerini kullandı.