Yüreğir, kasaba görüntüsünden kurtulacak

CHP'nin Yüreğir'de başarılı ilçe başkanı olan İsmet Yüksel açıkladı.

CHP’nin Yüreğir’deki yükselen değerlerinden olan İlçe Başkanı İsmet Yüksel, esnaf ve bölge halkıyla sürekli toplantılar yaparak partisini yarın seçim yapılacak gibi gündemde tutarken, Yüreğir’i yönetenlerin ilçenin kasaba görüntüsünden kurtulmasını bir türlü başaramadığını söyledi. Yüksel, CHP’nin Yüreğir’deki iktidarında bu görüntülerin de hizmetle sona ereceğini ifade etti.

Başkan İsmet Yüksel, Aralık 2017 tarihinde güven tazeleyerek yeniden ilçe başkanı olduğunu ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gece gündüz çalışarak halk ile bütünleştiklerini ifade etti. Yüreğir’i daha güçlü şahlandırıp, daha ileri noktalara taşımak adına ilçe halkının da partilerine destek vermesinden mutlu olduğunu ifade eden Başkan Yüksel, ‘Günümüzde yaşadığımız kentin sorunları merkezi hükümet tarafından çözülmemektedir. İşte bu nedenledir ki belediye yönetimi ve başkanlığı daha bir önem kazanmaktadır. Şöyle bir etrafa baktığımızda Türkiye’nin 4.Büyük bir kentin ilçesi olan Yüreğir kasa görünümündedir. Bu ilçemizde yaşayan halkımızın kaderi değildir. 40 Yıllık bir Yüreğirli olarak, Yüreğir’in bu durumunu kader olmaktan çıkartıp bu ilçemizi, daha rahat yaşanılır ve çağdaş bir kent haline getirmenin inancı içindeyim’ derken seçimlerde partisine destek istedi. 

Yüreğir’de CHP’li yöneticilerin yerelde iktidar olmalarının ilçe adına bir kazanım olacağını ve bunu da halk ile yaptıkları toplantılarda dile getirdiğini belirten İlçe Başkana İsmet Yüksel, ‘Halkımız bize yetkiyi vererek CHP’yi Yüreğir’de iktidar yapacak. Bütün gayretimiz CHP’yi üst noktalara taşımaktır. Genel seçimlerde de Allah’ın izni ile CHP iktidara gelecektir. Halkımız kurtuluşu partimizde görüyor. Partimizin getirdiği bütün projeler halk tarafından kabul görüyor ve dikkate alınıyor. Gittiğimiz her yerde bizlere ve partimize olan güvenden dolayı da ayrıca mutluyuz, gururluyuz’ dedi.