Yüreğir spor tesisleri ile donatılıyor

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Yüreğir'i spor tesisleri ile donatıyor. Solaklı Mahallesi Spor Tesisi inşaatı tamamlandı. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Yüreğir’i spor tesisleri ile donatarak gençleri sokağın olumsuz etkisinden uzak tutmayı hedeflediklerini söyledi.

Gençleri spor yapmaya yönlendirmek ve sokağın olumsuzluklarından uzak kalmalarını sağlamak amacıyla Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'ın başlattığı proje kapsamında daha önce PTT Evleri Mahallesi'ne 2, Sarıçam Mahallesi'ne 1 ve Levent Mahallesi'ne 1 adet olmak üzere 4 adet halı saha yapıldı. Geçtiğimiz günlerde tamamlanan Doğankent Mahallesi Spor Tesisi ise Yüreğirli sporseverlere hizmet vermeye başladı. Aynı proje kapsamında devam eden Solaklı Mahallesi Spor Tesisi inşaatı ise tamamlandı. Diğer taraftan Çelemli ve Çamlıbel Mahalleleri'nde başlatılan halı saha ve Spor Tesisi çalışmaları sürerken Başkan Çelikcan bütün bunlara ek olarak Akpınar ve Çağırkanlı Mahalleleri'ne de spor tesisi yapacaklarının müjdesini verdi.

 

7 yılda ilçeye sayısız eser kazandıran, belediyenin kısıtlı imkanları ile yapılan yatırımların yanı sıra öncü olduğu kamu yatırımları ve önünü açtığı özel yatırımlarla Yüreğir’in çehresini değiştiren Başkan Çelikcan amaçlarının Yüreğirliye en iyi hizmeti sunmak olduğunu söyledi. Yüreğir’in daha yaşanabilir bir ilçeye dönüşmesi için bütün gayretleri ile çalıştıklarının altını çizen Başkan Çelikcan “Hizmet skalamızı geniş tutuyoruz. Çocuklarımız, gençlerimiz, yaşlılarımız hatta yeni doğanlarımız farklı etkinliklerimizle belediyemizin hizmetlerinden yararlanıyor. Spor tesisi projelerimizle de gençlerimizi sokağın olumsuz etkisinden uzak tutmayı hedefliyoruz. İlçemizi spor tesisleri ile donatıyoruz. Sporla meşgul olan gençlerimiz ve çocuklarımız kötü alışkanlıklardan uzak kalarak zamanlarını daha iyi şekilde değerlendirecekler. Solaklı Mahallesi Spor Tesisimiz gençlerimize hayırlı olsun.” dedi.

 

Solaklı Mahallesi muhtarları ve vatandaşlar Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'a teşekkür ettiler.