Yusuf Akıncı da Zeydan Karalar lehine adaylıktan çekildi

Av. İlker Mengü ve Av. Ali Aydoğan’dan sonra, Av. Yusuf Akıncı da Zeydan Karalar lehine adaylıktan çekildi.

Av. İlker Mengü ve Av. Ali Aydoğan’ın ardından Av. Yusuf Akıncı da, CHP Seyhan Belediyesi Başkan Aday Adaylığı’ndan, Zeydan Karalar lehine çekildi ve Karalar’la birlikte çalışma kararı aldı.

CHP Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Zeydan Karalar’ın irtibat bürosunda gerçekleştirilen etkinlikte pazar günü yapılacak ön seçime girmeyeceğini ve kendisine oy vereceklerin Zeydan Karalar’ı desteklemesi için gereken mesajı verdiğini açıklayan Yusuf Akıncı, partiyi kendi çıkarları için kullananlar bulunduğunu ifade etti.

CHP’Yİ TİCARETHANE GİBİ KULLANMAK İSTEYEN BEZİNGAN TAKIMI MEVCUT

Akıncı, “CHP’yi kendine göre dizayn etmek, ticarethane gibi kullanmak isteyen bezirgan takımı bulunduğunu gördük. Zeydan Karalar, genç yaşından bu yana Sol ve Sosyaldemokrat yapısından yapısından ödün vermeden yoluna devam ediyor. Ben de CHP’deki bezirganların önünü kesmek için Zeydan Karalar’la birlikte yürüme kararı aldım. Bu saatten sonra ekibimle beraber Zeydan Karalar için çalışacağım.  CHP’liler de partilerine sahip çıksınlar ve bezirganlara teslim etmesinler” dedi.

ONURLANDIM, GUDURLANDIM, GÜCÜMÜZ ARTTI

Zeydan Karalar da, Yusuf Akıncı’ın kendisini onurlandırdığını ve Çukobirlik’te amir, CHP’de il başkanı olarak hep ağabeylik gördüğü  değerli bir insanla birlikte yürümekten gurur duyduğunu belirtti.

İçinde insan odaklı projeler olan bir belediyecilik anlayışını benimseyen geniş bir kitleyle birlikte hareket ettiklerini kaydeden Karalar, şöyle konuştu: “Ön seçim yapılıyor fakat, adaylara; delegeye, tabana gitme olanağı verilmedi. Süre çok kısa. Bu süreçten başarıyla çıkacağımızı, Seyhan’a, Seyhanlı’ya planladığımız gibi hizmet götürme olanağına kavuşacağımıza inanıyoruz”