Yusuf Baş, ''Asla başaramayacaklar''

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Baş, “Yedi düvel değil on yedi düvel bir araya gelse, Türkiye Cumhuriyeti’ni bölmeyi, bu milleti birbirine düşürüp kırdırmayı asla başaramayacaktır” dedi.

Dün Ankara’da şehit askerlerle birlikte 28 kişinin hayatını kaybettiği 61 kişinin yaralandığı toplu katliamın ardından bugün de Diyarbakır’da yola döşenen mayının patlatılması sonucu 7 şehit verilmesi üzerine bir mesaj yayınlayan Yusuf Baş, “Bölücü terörün ve arkasındaki karanlık güçlerin kirli hedeflerine ulaşmasına izin vermeyeceğiz.” dedi.

BÜTÜN DÜNYA BİLSİN Kİ…

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, “Ankara’da ve Diyarbakır’da gerçekleştirilen alçak saldırıları lanetliyorum. Şehitlerimize, hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun! Bütün Dünya şunu bilsin ki; Türkiye Cumhuriyeti’ni bölmeyi ve çökertmeyi amaçlayan Haçlı-Siyonist ittifakı ve onun eli kanlı piyonları asla kirli emellerine ulaşamayacaktır.” İfadesini kullandı.

SON GÜLEN MAZLUM MİLLETİMİZ OLACAKTIR

Baş, şunları söyledi:

“Hemen her konuda farklı düşünebilir, siyaseten farklı görüşlere sahip olabilir ama rengini Şehitlerimizin mübarek kanından alan ay yıldızlı bayrak altında aynı kıbleye baş koymanın onurunu yaşayan bu millet, kendisine yapılan saldırılar karşısında tek yürek, tek vücut olmasını da bilir. Bu tür alçak saldırılar da, bizi yine tek yürek yapmıştır. Nerede acımız varsa kalbimiz orada atmaya, nerede sevincimiz varsa yüzümüz orada gülmeye devam edecektir. Yedi düvel değil on yedi düvel bir araya gelse, Türkiye Cumhuriyeti’ni bölmeyi, bu milleti birbirine düşürüp kırdırmayı asla başaramayacaktır. Bu kirli hedef için çalışan düşmanlarımız ve onların uşakları sözümüz size; vatanımızın, milletimizin birliği uğrunda canımızı, malımızı; her şeyimizi feda etmeye hazırız. ‘Söz konusu vatansa gerisi teferruattır’ vecizesini şiar edinmiş Aziz Türk Milleti; Mübarek Şehitlerimizin kanını yerde bırakmayacaktır. Son gülen zalimler değil, feryadı arşıâlâya ulaşan mazlum milletimiz olacaktır.”