Yusuf Baş'tan Bener ve Kızılelma'ya tebrik ziyareti

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, Seyhan ve Sarıçam ilçe başkanlarına 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Baş, ilçe yönetimindeki değişikliklerle ilgili “Kan değişimi değil, nöbet değişimi olarak görüyoruz” değerlendirmesini yaptı.

İLK ZİYARET SEYHAN İLÇEYE

Yusuf Baş, il divan kurulu üyeleriyle birlikte, MHP Seyhan İlçe Başkanlığı görevine atanan Baha Bener ve MHP Sarıçam İlçe Başkanlığı görevine getirilen Mustafa Kızılelma’ya ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. MHP Seyhan İlçe Başkanı Baha Bener’e yapılan ziyarette Yusuf Baş, yeni yönetimi tebrik etti, hayırlı olması dileklerinde bulundu.

BAŞ: EMİR SORGULANMAZ, UYGULANIR

Baş, “Ülkücü hareket, büyük bir dava hareketidir. Hareketin lideri ne derse onu yaparız. Emir sorgulanmaz, uygulanır. Hiçbir zaman Sayın Genel Başkanımızın takdir ettiğini sorgulamadım, sorgulamam. Haddimiz değildir. Bu normal zamanda da böyledir, liderimizin hayati katkılar sunduğu devletimizin var olma mücadelesi verdiği bu süreçte de böyle olmalıdır. Ateş çemberinden geçtiğimiz bu günlerde hepimizin görevi devletimize, liderimize, teşkilatımıza sahip çıkmaktır. Burada riya yok, samimiyet var. Bu vesileyle ifade etmek gerekirse; üç ilçe başkanlığımızdaki yönetim değişikliği, kan değişimi değil, birer nöbet değişimidir. Çünkü, yönetimin dışında olan da, yönetimde görev alan da, hepimiz aynı davaya hizmet ediyoruz. Partimizin her zaman iddialı olduğu Seyhan’da devralınan bayrağın daha yukarılara çıkarılacağına yürekten inanıyorum.” diye konuştu.

BAHA BENER

Baha Bener de, ziyaretlerinden ötürü Başkan Yusuf Baş’a teşekkür etti. Bener “Omuzlarımıza yüklenen görevin ne denli zor ve bir o kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bu şuur içinde görevimizi en iyi şekilde yapmanın gayreti içinde olacağız” ifadesini kullandı. 

İKİNCİ ZİYARET SARIÇAM’A

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş ve il başkanlığı divan heyeti, daha sonra MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma’yı ziyaret ederek hayırlar dilediler. Baş, burada yaptığı konuşmada da, birlik ve beraberlik içinde hareket etmenin önemine vurgu yaptı. Baş, “Hepimizin görevi hareketimizi büyütmektir. Bunun için birlik ve beraberlik içinde olmamız lazım. Birbirimizin açığını, yanlışlarını aramak yerine, daha iyi yönlerimizi ortaya çıkararak, saygı ve sevgi düsturunu canlı tutarsak başarı da bizimle olur. Sarıçam’da, Seyhan’da, bir uçtan diğer uca tüm Adana’da cansiperane çalışarak daha çok başarıyı hedefliyoruz. Bunu inşallah hep birlikte yapacağız.” dedi.

MUSTAFA KIZILELMA

MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma da, Yusuf Baş ve il divan kurulu üyelerine teşekkür etti. Kızılelma “Bizler de kesinlikle aynı şuur içinde çalışmamız gerektiğine yürekten inanıyoruz. Bütün çalışmalarımız, tüm faaliyetlerimiz bu inançla şekillenecek. Bize gösterilen güveni Allah’ın izniyle boşa çıkarmayacağız” şeklinde konuştu.