Yusuf Baş’tan teşekkür

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin Adana ziyaretinde gösterilen yüksek ilgiye teşekkür etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Baş, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin Adana ziyaretinde gösterilen yüksek ilgiye teşekkür etti.

TEMELİ HEMŞEHRİLERİMİZLE BİRLİKTE ATTIK

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, yaptığı açıklamada “30 Mart 2016’da Çarşamba günü Adana olarak iki mutluluğu bir arada soluduk. Büyükşehir Belediyemizin projelendirdiği ‘Devlet Bahçeli köprüsü’ için ilk harç döküldü.

Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin bizzat katılımlarıyla onurlandığımız törende köprünün temelini hemşehrilerimizle birlikte atmış olduk.” diye konuştu.

GÖZ YAŞARTICI BİR SEVGİ SELİ

Yusuf Baş, devamla “Hem Adana’nın ulaşım yükünü alacak, ulaşımda yeni nefes olacak proje ile hem de Sayın Genel Başkanımızın ziyareti ve hemşehrileriyle kucaklaşması hepimizi ziyadesiyle sevindirmiştir. Genel Başkanımızın Adana’ya intikali ile başlayan göz yaşartıcı bir ilgi ve sevgi seline tanık olmanın bahtiyarlığını yaşadık.” şeklinde konuştu.

HALKIMIZ, HUZUR TESİS EDECEK İRADE ARIYOR

Baş, “Faturası şehit kanlarıyla ödenen, devletimize ve milletimize reva görülen en sıkıntılı günleri yaşıyoruz. İçerideki ve dışarıdaki bu hazin süreci çok önceden öngören, uyaran ve yine haklı çıkan bir Lidere gösterilen bu yüksek ilgi anlamlıdır. Halkımız artık güven, istikrar ve huzur tesis edecek bir irade arıyor. Kuşkusuz bu iradeyi en iyi temsil eden siyasal kurum Milliyetçi Hareket Partisi’dir.” ifadesini kullandı.

BAHÇELİ ÇOK GÜZEL DUYGULARLA AYRILDI

Baş, “Bu vesileyle paylaşmak isterim ki; Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, hemşehrileriyle hasret gidermekten büyük bir mutluluk duyduğunu beyan etti. Adana’dan çok güzel duygularla ayrıldı. Bu vesileyle ben de; Adana’mıza büyük projelerle umut olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü’ye, kentimizi onurlandıran Sayın Genel Başkanımızın ziyaretinde yüksek ilgi ve sevgilerini esirgemeyen partili-partisiz bütün vatandaşlarımıza, yoğun ziyaret programında yorulan bütün Emniyet mensuplarımıza en kalbi hislerimle teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.” dedi.