Zeydan Karalar'a sevgi seli

Cumhuriyet Halk Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın seçime sayılı günler kala gerçekleştirdiği mahalle toplantılarında vatandaşların sevgi seli doruğa çıkmaya başladı.

Çalışmalarını mahalle toplantılarıyla sürdüren Başkan Zeydan Karalar son çalışmasını Gürselpaşa ve Solaklı Mahalleleri’nde gerçekleştirdi. CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin’in de destek verdiği toplantılara CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi, CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, Orhan Sümer, Müzeyyen Şevkin, Burhanettin Bulut, Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay, Yüreğir Belediye Başkan Adayı Kamuran Karaca da katıldı. Mahalle toplantılarında vatandaşlar adaylara ve milletvekillerine büyük sevgi gösterisinde bulundu.

Seçime sayılı günler kala çalışmalarını yoğunlaştıran ve bir günde ortalama 15 progarama katılan Millet İttifakı’nın CHP’li Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, kırsaldaki sevgi selinin yanında merkez ilçeler Seyhan ve Yüreğir’in de mahallelerinde coşkuyla karşılanıyor.

TÜRKİYE’YE BAHAR RÜZGARI OLDU

CHP İl Başkanı ve Adana milletvekilleri de Millet İttifakı’nın Pazar günü gerçekleştirilecek yerel seçimlerde büyük başarı sağlayacaklarına inandıklarını söyledi.