Zeytinli halkından Başkan Karalar’a teşekkür yemeği

Seyhan ilçesine bağlı Zeytinli Mahallesi sakinleri, bölgelerine yaptığı hizmetler nedeniyle Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar şerefine yemek programı düzenledi.

Zeytinli’nin eski statüye göre köyden mahalleye dönüştürüldüğünü belirten mahalle sakinleri, “Belediye Başkanımız Zeydan Karalar’ın mahallemizin yıllardır ihtiyaç duyduğu pek çok hizmeti kısa sürede tamamlayıp bizlere sunmuş olmasından dolayı çok mutluyuz. Zeytinli Mahallesi sakinleri olarak bizleri hizmete doyuran Başkanımıza teşekkür etmek istedik. Yine Belediye Başkanımız tarafından inşa edilen Zeytinli Mahallesi Taziye Evi önünde mahalle sakinlerinin katkılarıyla hazırladığımız yemeğe davet ettik. Davetimizi katılıp bizlerle bir araya gelen Başkanımız Zeydan Karalar’a teşekkür ediyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan’ın her bir köşesine günün 24 saati yılın 365 günü boyunca kesintisiz ve en yüksek kalitede hizmet verdiklerini belirterek, “Bizler halkımızın bize verdiği yetkinin gereğini yerine getiriyoruz. Zaten yapmamız gereken bir görev nedeniyle halkımızın teşekkürlerini bu şekilde ikramlarla göstermesi onların nezaketinden kaynaklanıyor. Kendilerine bu nazik davetleri nedeniyle ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.