Zirvesiz bir Adanaspor olmaz

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, ''Eğer zirveye oynayan takımlar bunlarsa, zirvesiz bir Adanaspor olmaz'' dedi.

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, ‘’Eğer zirveye oynayan takımlar bunlarsa, zirvesiz bir Adanaspor olmaz’’ dedi.

Turuncu-beyazlılar Eskişehirspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Osman Yereşen Tesisleri'nde, teknik direktör Levent Eriş yönetiminde gerçekleşen antrenman, bir saati aşkın sürdü.
Antrenman ısınma ve dar alanda oynanan koordinasyon çalışmasıyla başladı. Daha sonra ayak tenisi oynayan Turuncu-beyazlı ekip, koşu ve bireysel çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

YENİ TRANSFERLER ANTRENMANDA


Adanaspor'un yeni tranferleri Arabidze ve Eze bugün ilk kez antrenmana çıktılar. Turuncu-beyazlı taraftarlar ile birlikte fotoğraf çekilen çekilen Eze, kaplan pozu verdi.

Adanaspor Teknik Direktör Eriş, Akhisar maçını yöneten hakemin idaresinden memnun olmadıklarını belirterek, hakemlerden tek isteklerinin kuralları hakkaniyetli bir şekilde uygulamaları olduğunu söyledi. Eriş, Roni’nin sakatlığının önemli olmadığını ve 1-2 gün içerisinde aralarına döneceğini ifade etti.

YENİ TRANSFERLERE ÖVGÜ

Eriş, yeni transferler Arabidze ve Eze’nin kendilerini kanıtlamış üst düzeyde futbolcular olduğunu ifade ederek, ‘’Son yıllarda Adanaspor’a gelen en kaliteli futbolcular. Transferde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Her ikisi de hazır durumda. Kendilerinden en iyi şekilde yararlanacağız’’ dedi.

Eriş, bir soru üzerine, Adanaspor’un yerinin her zaman zirve olduğunu kaydederek, ‘’Eğer zirveye oynayan takımlar bunlarsa, zirvesiz bir Adanaspor olmaz’’ dedi.