Zorlu Ankara yolculuğu başlıyor

Spor Toto 1. Lig'de son 2 haftayı galibiyetle kapatan Adanaspor, yarın deplasmanda lider Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Turuncu-beyazlılar, zorlu deplasman için bugün yola çıkacak.

Spor Toto 1. Lig’de son 2 haftayı galibiyetle kapatan Adanaspor, yarın deplasmanda lider Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Turuncu-beyazlılar, zorlu deplasman için bugün yola çıkacak.

Turuncu-beyazlılar, Osman Yereşen Tesisleri'nde Teknik Direktör Coşkun Demirbakan yönetiminde gerçekleşen antrenmanda Turuncu-beyazlılar taktik çalışması yaptı.Sakatlığı bulunan Bumba fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı çalışmalarını sürdürdü. Yarınki maçta Bumba’nın yanı sıra hafta içindeki antrenmanda sakatlanan Digao forma giyemeyecek.

Dün yaptığı antrenmanla Adana’daki hazırlıklarını tamamlayan turuncu-beyazlılar, sabah saatlerinde uçakla Ankara’ya gidecek. Kaplan, öğleden sonra İlhan Cavcav Tesisleri’nde yapacağı antrenmanın ardından hazırlıklarını tamamlayarak kampa girecek.

HAKEM YİĞİT ARSLAN

TFF Merkez Hakem Komitesi Gençlerbirliği maçını yönetecek hakemi açıkladı. Osmanlı Stadı’nda Saat 14.00’de başlayacak müsabakayı Yiğit Arslan yönetecek. Yardımcılıklarını ise Kamil Çetin ile Mehmet Ali Akkor yapacak.