Başkan Sözlü, Çınar Hastanesinde hastane görevlileri nezaretinde doktorların, hemşirelerin, hastaların ve refakatçi kalan hasta yakınlarının yeni yıllarını kutlayıp dert ve dileklerini dinledi.
Başkan Sözlü yeni yılda morale en fazla ihtiyaç duyan hastaları ziyaret edip onların yeni yılını kutladıklarını belirterek, yeni yıla girerken hastalarımızı ziyaret edip onlara acil şifalar diledik. Bunu hastalarımızın morali yerin gelsin, kendilerini yalnız hissetmesinler diye gerçekleştirdik. Hastalarımıza ziyaretin sadece önemli günde değil her zaman yapılmasında da fayda var " dedi.
Başkan Sözlünün yeni yıla girerken hastaları ziyaret edip şifa dilemesi yeni yıllarını kutlaması hastalara moral olurken hasta yakınlarını sevindirdi.