Acı, ''Etiket meclis başkanı değilim''

Adana Ticaret Odası Meclis Başkanı İsmail Acı, gazetemize önemli açıklamalar yaptı

Adana Ticaret Odası’nın Meclis Başkanı olarak başarılı bir yöneticilik ortaya koyarak her meclis üyesinin sevgisini kazanan isim olan İsmail Acı, ‘Ben hiçbir zaman hedefi olmayan insan olmadım. Etiket meclis başkanı değilim. Bana emanet edilen her görevi de layığı ile yapmak için çalışırım’ dedi.

HİZMETİNİZE AMADEYİM

Meclis üyelerini ziyaret ederek onların sorunlarını tespit ederek çözüm üretmeye çalışan bir görevi ifa ettiğinin altını çizen Başkan Acı, ‘Bugüne kadar Adana Ticaret Odası’nda kim ne hizmet istemiş de biz yapmadık? Sorusunu kendime sorduğumda yanıtım ‘Her soruna çare bulmak için kendimizi görevli saydık” şeklinde olur. 24 saat telefonu açık olan bir insan olduğunu söyleyen İsmail Acı, ‘Tüm üyelerimize her zaman söylüyorum. Sorunu olan İsmail Acı ile irtibata geçtiğinde onların hizmetine amadeyim’

PARA BANKALARDA BEKLİYOR!

Adana Ticaret Odası’nın yönetiminde uyum birliği olduğunu da konuşmalarının satır arasında ifade eden Meclis Başkanı İsmail Acı, ülke ekonomisinde yaşanan olumsuzlukların paralelinde Adana ekonomisinin de her zaman etkilenen bir eğilim gösterdiği zamanların olduğunu söyledi. Başkan Acı, ‘Adana’daki asıl sıkıntı yatırımcı olmak istemekten kaçan ve parasını piyasaya sürmekten korkan bir kesim var. Bunun yansımalarına baktığımızda bankada yatan paraların durumuyla sıkıntıyı anlatmış oluruz’ yorumunda bulundu.

 ELBİRLİĞİ YAPIYORUZ

ATO’nun kent ekonomisine canlılık getirecek her projede öncü bir oda olarak görev yapması noktasında toplumda beliren istekleri de çok iyi müşahede ettiğini söyleyen Başkan İsmali Acı, “Meclis üyeleriyle uyum içindeyiz. Bu birlik ve beraberlik kente dair yeni projeleri de beraberinde getirecektir. Biz dertlenen değil dert çözen olmak zorundayız. Etiketten uzak bir meclis başkanı olarak ben kendimi Adana adına verilecek her görevde yüklenici kişi olarak görüyorum. Kentimizi aydınlık günler bekliyor. Böyle olması içinde elbirliği içindeyiz” dedi.