Dışlanan başkan konumunda

Atilla Menevşe. Tüm uyarılara rağmen ATO Başkanlığı'na aday yapılın başkan seçtirildi. Şimdileri ise protokollere dahi alınmayarak kibarca yetkisi elinden alınmış 'yetkisiz başkan' konumunda.

Adı: Atilla Menevşe. Tüm uyarılara rağmen ATO Başkanlığı’na aday yapılın başkan seçtirildi. Şimdileri ise protokollere dahi alınmayarak kibarca yetkisi elinden alınmış ‘yetkisiz başkan’ konumunda.

 GÖLGE BAŞKAN BAYRAM

Adı: Yücel Bayram. Adana Ticaret Odası’nın akıbetini önceden görmüş olacak ki Atilla Menevşe sonrasının hesapları yapılır iken hep ön plandaydı. Şimdileri ise ATO Başkan Vekili ve gölge başkan gibi.

ÜÇ SENARYO VAR

1-      ATO Başkanı Atilla Menevşe’ye ‘elinize sağlık’ denilip istifa etmesi istenilecek. Veya Menevşe bir şekilde görevden alınacak

2-      Menevşe ile birlikte yönetim kuruluna da ‘elinize sağlık’ denilecek. Kartlar yeniden karılıp Yücel Bayram’ın başkanlığında yönetim oluşacak.

3-      Bu iki seçenek şayet gerçekleşmez ise KAYYUM atanacak ve yasal sürede Adana Ticaret Odası seçimlere götürülecek.

 ATO ÜYELERİNE SORDUK

Adana Ticaret Odası’nın üyelerine sorup yaşanan olayları nasıl değerlendirdiklerini öğrenmek istedik. Çıkan sonuç aynen şöyle.

1-      Ciddi anlamda rahatsızlık duyuyoruz. Böyle bir yönetim Türkiye’nin neresinde var? Acilen bu iki başlılık sona ersin.

2-      Şayet imkan var ise böyle hizip ortamında seçilen meclis üyeleri dahil tüm ATO seçimleri sil baştan yapılsın.

3-      ATO seçimlerinin yapıldığı günlerde bu KAOS ortamının oluşacağını bilenler bugün çıkıp bir açıklama yaparak ‘günah’ çıkarsınlar.