ELKA'nın Gayrimenkul fuarı açılıyor

Adana'da Elka Fuarcılık Limited Şirketi tarafından ilki 2015 yılından düzenlenen Gayrimenkul Yatırım Fuarı'nın 3'üncüsü bugün Adana HiltonSA Oteli'nde kapılarını açıyor.

Adana’da Elka Fuarcılık Limited Şirketi tarafından ilki 2015 yılından düzenlenen Gayrimenkul  Yatırım Fuarı’nın 3’üncüsü bugün Adana HiltonSA Oteli’nde kapılarını açıyor.

Elka Fuarcılık Genel Müdürü Mustafa Bülent Yamaç, düzenlediği basın toplantısında,  Anadolu’nun ilk gayrimenkul fuarı olan organizasyonda emlak piyasasının en gözde, güncel projelerinin sergilenerek yatırımcılarla buluşacağını söyledi.

Bu yıl 3’üncüsü gerçekleşecek fuarda mevcut konut, işyeri, sanayi sitesi, medikal plaza, kentsel dönüşüm projeleri ile yapılması planlanan yeni proje yatırımlarının sergileneceğini belirten Yamaç, fuarda Çukurova Belediyesi’nin ‘Yeşil Ekonomi’ ödülüne layık görülen ‘Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi’nin de tanıtımının gerçekleştirileceğini bildirdi. Yamaç, daha sonra şunları kaydetti:

Geçtiğimiz 2 yıl içerisinde 100’e yakın projenin sergilendiği fuar ile kentin ve bölgensin sosyal, kültürel ve ekonomik yönden gelişimine katkıda bulunduk. Adana’dan ve şehir dışından projelerin de sergilendiği fuar, proje aşamasında ya da tamamlanmış her türlü mülkü edinmek isteyen özel davetli ziyaretçiler ile sektörün önde gelen inşaat ve müteahhitlik firmalarını ortak platformda buluşturarak fikir alışverişi yapabilecekleri prestijli bir ortam sunmakta. Fuar konsepti gereği fuaye alanında birbirinden kıymetli alt yapı ve hizmet sektöründen firmalar da yer almakta.’

Yamaç,  30 firmanın katılımı ve 3 bine yakın ziyaretçinin beğenisi ile düzenlenen fuarda bu yıl ilk kez ‘’Parlayan Projeler Ödül Töreni’’ ile organizasyonda yer alan projelere Onur Ödülleri verileceğini kaydetti.

Yamaç, üç gün sürecek fuara girişlerin ücretsiz olacağını ve her gün 10.00-20.00 saatleri arasında ziyarete açık olacağını sözlerine ekledi.