Güldiker Mobilya 'yaşamın tarzı, hayatın bir parçası'

Her türlü zevke uygun mobilyaları üreterek 'yaşamın tarzı' haline getiren ve 'hayatın bir parçası' olan ürünleriyle Assara markasını bütünleştiren Güldiker Mobilya fark yaratmaya devam ediyor. 25 yıllık deneyimiyle kalite ve konfor üreten Güldiker Mobiyla, teknolojiyi hayatın parçası haline getirip bütünleştiriyor. Uygun fiyatlar ile de süslüyor.

Sürekli olarak kendisini yenileyen Güldiker Mobilya, 12. Çukurova Mobilya Fuarı’nda yine kendisini fark ettirecek ürünler sergileyecek. Dinamik kadrosu ve özgün tasarımları ile kaliteyi, konforu, estetiği ve modern çizgileri birleştiren Assara, yaşam kalitenizi yükselten kullanışlı, kaliteli ve zarif mobilyaları sizlere sunuyor. Satış sonrası hizmeti ile de kendini farklılaştıran firmamız müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutuyor. Müşterilerimizin bize verdiği güç ile dünya standartlarında ürünler üretip, bu vizyon ile dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

 Adana’nın yükselen değeri Assara markasını üreten Güldiker Mobilya’nın sahibi olan Ahmet Güldiker, fuar öncesinde değerlendirmelerde bulunarak ‘Sektörün gelişmesini istiyor isek fuarlar kaçınılmazdır, olmaz ise olmazlardır. Fuarların canlı tutulması gerekiyor. Alıcı ile satıcının direk temas kurarak satışa hazır ürünlerin pazarlandığı bu fuarlar sektörümüzü canlı tutuyor. İş hacmini geliştiriyor. Bu nedenle tüm insanlara her yönden katkı sağlıyor’ dedi. Fuara tüm Adanalılar’ı, çevre şehir insanlarını ve yurt dışından fuar için gelecek olan işletmeleri de beklediklerini ifade etti.

 12. Çukurova Mobilya Fuarı, mobilya sektöründe önemli marka ve üretim merkezi konumundaki Adana için büyük önem taşımaktadır. Sektördeki önemli üretici ve ihracatçı firmaların ürünlerini sergilediği 12. Çukurova Mobilya Fuarı, yurtdışından gelecek ticari alım heyetlerine ve yurtiçinden sektörün yoğun olduğu 40'dan fazla ilden profesyonel ziyaretçiye ev sahipliği yapıyor.

 Gazetemize önemli bilgiler veren Ahmet Güldiker özetle şu açıklamayı yaptı. “Günümüz rekabet şartlarında sadece kaliteli mal üretip pazara sunmak, satış yapabilmek yeterli olmamakta, tüketicinin değişen beklentilerine en etkin ve kısa şekilde cevap vermek, yenilikçi yaklaşımlar geliştirmek ve doğru tanıtmakla mümkün olabilmektedir. İşte bu noktada fuarların, gerek yenilikçi yaklaşımların tüketiciyle buluşması, gerekse mevcut ürünlerin tanıtılması ve pazarlanması açısından büyük önemi bulunmaktadır. Bu tür fuarlar sektörün gelişimi açısından çok önemli. Biz firma olarak Adana ve İstanbul’un yanı sıra yurtdışında düzenlenen mobilya fuarlarına her yıl katılım sağlıyoruz. Dediğim gibi fuarlar sektördeki firmalar açısında çok önemli.  Sektörün gelişimi fuarsız olmuyor.  Bu fuarlarda tasarım, marka yönetimi anlamında hiçbir eksikliğimizin olmadığını görüyoruz. Fuarı gezmeye gelen yerli ve yabancı ziyaretçilerin Türk mobilya sektörünün geçen zaman içerisinde nerelere geldiğini görebiliyorlar.”