"Kadın Girişimci Yönetici Okulu"nda ilk ders

TOBB Adana Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Esra Özden, Adana’da hayata geçirilmesi için yoğun çaba sarfettikleri ‘Kadın Girişimci Yönetici Okulu’nun 11 Aralık 2013 Salı günü ilk dersi yapacağını söyledi.

Boğaziçi Üniversitesi ve Garanti Bankası işbirliğiyle gerçekleştirilen projeye TOBB Adana KGK ve Adana Sanayi Odası’nın desteklediğini belirten Özden, “Dünya ve Türkiye ekonomisindeki son gelişmeleri değerlendirmesini sağlayacak, müşteri ilişkileri, hukuk, finans ve insan kaynakları gibi alanlarda bilgilerimizi tazeleme imkanı sunacak mini MBA olarak değerlendirilen eğitim programından çok sayıda Adanalı iş kadınlarının yararlanacak olması kent ekonomisinin gelişimine önemli katkı sağlayacak” dedi.

 

Boğaziçi Üniversitesi öğretim üyelerinin görev alacağı eğitim programına katılımın sınırlı olduğunu, şimdiden 100’e yakın başvuru olduğunu belirten TOBB Adana KGK Başkanı Özden, kursiyerlerin mülakatla belirleneceğini söyledi. Programa katılım ve başarı gösteren kursiyerlerin Boğaziçi Üniversitesi’nden ‘Sertifika’ almayı hak edeceğini hatırlatan Özden, “Benzerlerinin kişi başına katılım ücreti 7 bin dolar olarak belirlenen eğitimden TOBB Adana KGK üyeleri öncelikli ve ücretsiz olarak yararlanacak. Adanalı iş kadınlarını programa kayıt olmaya davet ediyoruz. 9 Aralık 2013 tarihinde Adana Sanayi Odası’nda mülakatları gerçekleştirilecek ‘Kadın Girişimci Yönetici Okulu’nun Adana’da açılmasına katkı sağlayan Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi yöneticilerine, projeye destek veren Garanti Bankası’na, Adana Sanayi Odası yönetimine ve TOBB Adana KGK İcra Kurulu’nda görev alan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.