Modern Ofisler Hizmetinizde

Globalleşen dünyada artık ülkeler ve kültürler arasında sınırlar ortadan kalkarken dünyanın 106 ülkesinde, 900 şehirde, 2 bin 600 merkezde ve 2,1 milyondan fazla kişiye hizmet veren vererek faaliyet gösteren Regus, faaliyette bulunduğu ülkelerdeki yerel değerlere sahip çıkarak ofislerine yerel unsurları katıyor.

Hazır ofis sistemlerinde dünya lideri Regus’un Türkiye’de de 23 merkezi ile A’dan Z’ye modern ofis hizmeti verdiğine dikkat çeken Regus Türkiye Ülke Müdürü Hakan Atalay, Regus’un bulunduğu ülkelerdeki yerel değerlere sahip çıkarak ofislerine yerel unsurlar katıp fark yarattığını vurguluyor.

Yerel değerlerin unutulmaya yüz tuttuğu günümüzde bu yeni uygulamayla ülkemizin kültürel değerlerinin öne çıkarıldığını belirten Regus Türkiye Ülke Müdürü Atalay:”Türkiye'deki ofislerinde Ankara’da yerel özellikteki temalar, Gaziantep'te bakır, İstanbul Merter'de tekstil ürünleri, Altunizade  asma köprü görselleri  ve Adana’da kentin yerel özelliklerini ön plana çıkaracak imajlar ile ofis dekorasyonunun bir parçası haline getirilirken, Türkiye’deki tüm ofislerinde demleme çay ve Türk kahvesi ise vazgeçilmez bir standart halini almış durumda” dedi.

Regus ofislerinin Türkiye genelinde yüzde 80-90 doluluklara sahip olduğunu dikkat çeken Atalay, başta Adana olmak üzere ofislerdeki yeni uygulamayla ilgili olarak şu bilgileri veri:

“Regus’un Adana’da açtığı ilk ofis alanı ile kentin iş yaşamını dünya standartlarında ofis kavramı ile tanıştırdık. Adana, özellikle Çukurovanın, kamu sektörü ve şirketlerin bölge müdürlükleri ile öne çıkan kentimiz. Başta kebabı ve farklı damak tatlarıyla ünlü olan Adana’nın tarihi ve kültürel değerlerine de sahip çıktığımız  kentin aynı zamanda yerli ve yabancı işadamlarının sık ziyaret etmeleri nedeniyle de büyük talep aldığını biliyoruz. Gerek orta/büyük ölçekli kurumsal firmaların talepleri gerekse lokal küçük firmaların talepleri sonrasında A’dan Z’ye modern ve tamamen son teknoloji ile donatılan REGUS ofislerimiz yeni kiralık hazır ofis alanı açarak Adana’da önemli eksiği gidermeyi başarmıştır. Birçok ülke ve şehirde Regus ile çalışmakta olan global şirketler de irtibat ofislerinin Regus Adana’da her zaman hazır bir ofisleri var. “

Regus Adana’nın önemli bir konumu olduğuna dikkat çeken, Atalay şunları söyledi:

“Ülke çapında yeni ofisler açarak büyüme planlarımız var. Ofislerimizdeki doluluk oranları her geçen gün artarken yeni talepler bizleri farklı bir lokasyonlarda yeni ofisler açmaya yönlendiriyor. Kamu binalarına yakınlığı, sosyal ve kültürel alanlara yakınlığı ve en popüler semt olma özellikleri ile Adana ofislerimize ciddi bir talep var. 1,5- 2 yıl sonrasında ortalama yüzde 80-90 doluluk ile hizmet vermeye devam eden Adana’da müşteri kitlemiz ağırlıklı olarak reklamcılık, inşaat, danışmanlık, enerji, ilaç ve teknoloji konusunda faaliyet gösteren firmalardan oluşmaktadır.

Hazır ofis sistemlerini 17 yıl önce Türkiye pazarında ilk kez uygulayarak fark yaratan Regus’un, Türkiye’de İstanbul, Ankara, İzmir, Gaziantep, Adana ve Bursa gibi kentlerde 23 merkezi bulunuyor. Regus ofisleri, Kanyon, Palladium, Trump Towers, Buyaka, Maslak Uniq, Armada, Folkart Towers gibi popüler, kolay ulaşılabilen, trafik akışına uygun, otopark sorunu olmayan lokasyonlarda konumlanıyor. Regus’un mobilya, internet ve telefon altyapısı hazır olan ofislerinde aynı gün çalışmaya başlanabiliyor.”

REGUS HAKKINDA:

Regus en başarılı girişimcileri, kişileri ve multimilyon dolarlık şirketleri kapsayan müşterileriyle dünyanın en büyük ofis tedarikçisidir.

106 ülkede 2.600 lokasyondan oluşan ağımız dünyanın önde gelen noktalarında birkaç dakikalığına veya birkaç yıllığına çalışmak için uygun, yüksek kalitede ve çalışmaya hazır ofisler sunan 4 milyon metrekareyi kapsamaktadır. Google, Toshiba ve GlaxoSmithKline gibi şirketler esnek çalışabilmek ve dünya genelinde büyüdükçe şirketlerinin daha başarılı olmasını sağlamak için Regus'u tercih etmektedirler.

Esnek çalışmanın anahtarı uygunluktur, bu yüzden Regus 2.1 milyon üyenin ihtiyaç duyduğu her yerde (şehir merkezleri, banliyö bölgeleri, alışveriş merkezleri ve perakende satış noktaları, tren istasyonları, üniversiteler, otoban servis istasyonları ve hatta vakıf, dernek  merkezlerinde) size çalışabileceğiniz alan sunmaktadır. Grubumuzun içinde yer alan Regus, Regus Express, Signature Group, Open Office, Spaces ve Kora gibi markalar ile geleneksel ofislerden yaratıcı düşünceyi ve işbirliğini artıran hareketli ve yaratıcı ortamlara kadar, her şirket kendisi için uygun bir çalışma konsepti bulmanın ayrıcalığını yaşamaktadır.

1989'da Brüksel, Belçika'da kurulan Regus'un merkezi Lüksemburg'da bulunmakta ve Londra Menkul Kıymetler Borsası'nda işlem görmektedir. Daha fazla bilgi için: www.regus.com.tr