"Modern tasarımlar ile yaşam alanlarını renklendiriyoruz"

Adana'da mobilya sektörünün öncü kuruluşu Erikçiler Mobilya'nın sahibi ve MOSİAD Başkanı olan Rüştü Erikçi önemli açıklamalarda bulundu.

Adana’nın mobilya üretimi yapan firmalar arasındaki öncü kuruluşu konumunda olan ve sektörde değişimi, yenileşmeyi, zamanın modern tasarımları ile yaşam alanlarını renklendirip, neşe dolu alanlara dönüştürerek hayalleri üretmeye devam eden Erikçiler Mobilya’nın sahibi olan Rüştü Erikçi, ’12. Çukurova Mobilya Fuarı kentimize önemli kazanımlar sağlayacak. Biz bu tür fuarları önemsiyoruz. İş hacmini artıran, üretici ile tüketiciyi buluşturan bir fuar olma özelliği ile de değerli bir fuar olarak görüyoruz. Tüm halkımızı da fuara davet ediyoruz’ dedi.

MOSİAD Başkanlığı görevinde de bulunan Rüştü Erikçi, bu yıl 12.düzenlenen fuarın bu aşamaya kadar gelmesinde tüm meslektaşlarının önemli katkılarının olduğunu kaydedip ‘Bu tür fuarlar Adana ekonomisine katkı sağlar. Katılan firmalar ile yakınlaşmalar, Pazar payını artıran çalışmalar bu fuarlarda gerçekleşir. Biz Erikçiler Firması olarak 1995 yılında üretime başladık. 2008 yılından sonra da müşteri odaklı daha kaliteli hizmet verebilmek adanı consept mağazacılık alanına yöneldik. Lorenzo olarak faaliyetlerimizi de sürdürüyoruz. Üretim faaliyetini Erika Mobilya üzerinden devam ettiriyoruz’ dedi.

Adana’da 7 bin 500 m2 kapalı alana sahip üretim tesislerinin bulunduğunu kaydeden Rüştü Erikçi, üretim tesislerinde deneyimli personel ve son teknoloji ürünü makinelerle koltuk, kanepe, oturma gurupları, köşe takımları, yatak odası ve yemek odası takımları gibi ürünleri dünya standartlarına uygun bir şekilde ürettiklerini kaydetti. Rahatlık ve kalite, sağlamlık ve şıklığı ön planda tutan Lorenzo Home, yıllara dayanan Erika Mobilya’nın deneyiminden güç alarak büyüyor ve renkli yaşam alanlarını oluşturarak müşterilerine hizmet veriyor. Yurt içinde ve yurt dışında ise Libya, Irak, Romanya, Fransa, Moritanya, Hollanda, Cezayir, Afrika, Norveç, Sudan, Filistin, Mısır, Fas, Katar, Suudi Arabistan gibi ülkelere ihracat yapılıyor.