Önce AGİAD, sonra ÇUGİAD

Bir ay içinde Adana iki önemli eğlenceye ev sahipliği yaptı. Her gün şehitlerin geldiği Adana'da isimlerinin başında ‘İşadamı' yazan dernekler, şehit yası tutma, geceye harcanan parayı yardım amaçlı kullanma tercihi yerine eğlenmeyi ve İstanbul'dan gelen sanatçılara para akıtmayı tercih ederek' birbirlerine adeta örnek oldular.

Tarihler 7 Mart 2016'yı gösteriyordu ve AGİAD, Ebru Gündeş'i Adana'da sahneye çıkartıp doyasıya bir eğlence tertiplemişti. Çukurova Barış Gazetesi olarak konuya ‘SEFA'NIZ OLSUN' şeklinde yaklaşıp yorum haberle gelişmeyi Adana halkına duyurmuştuk. Bu kez sahneye çıkan isim Nilüfer oldu ve onu binlerce para ücret ödeyerek sahneye çıkaran kurum ÇUGİAD oldu.


SPONSOR KULAK İNŞAATTI


Zenginler kulübü buluşması gibi şıklık yarışının yapıldığı gecelerde harcanan paraların fakir ve yoksul ailelere verilmesinin daha yerinde bir davranış olacağını ifade ederken, ÇUGİAD'ın gece sponsorluğunu yapan isim bu kez Tarkan Kulak'tı. KLK Yapı adına İstanbul'daki medya kuruluşları aracılığıyla bu gecenin sponsoru olduklarını günler öncesinden duyuran Kulak İnşaat bütün masrafları üstlendi.


YOKSULLARIN KARNINI DOYURUN


Bu kentin hayat standartlarının altında yaşamaya çalışan yüzlerce yoksulunun bulunduğunu bilen işadamlarının böylesine büyük rakamlarla geceler düzenleyerek ‘israf' sözünü pekiştiren eylemleriyle gündeme gelmesi eleştirilerin odak noktasına oturdu. Yaşanan bu iki geceden sonra Adana'daki diğer kurum ve kuruluşlara da bir çağrımız olsun istiyoruz. ‘Bir gecelik eğlencenize yaptığınız harcama ile yüzlerce karın doyurun'